Arkisto

22.11.2014 Kiikalan perinteikkäät kinkkukisat!Tänä vuonna neljä sarjaa:Y – Y50 – Y60 – Y70/N/NVeteraanit, naiset ja nuoret ampuvat samassa sarjassa.Kisat ammutaan kahdella paukulla, joten ei haittaa kun ensimmäinen menee ohi.Kaikki joukolla mukaan voittamaan kinkku joulupöydän kunkuksi.TERVETULOA!

________________________________________________________

Ruskatrap Kiikalassa sai trap ammunnan harrastajat liikkeelle. Kaunis syksy olikerännyt 73 ampujaa nauttimaan kesän päätöskisasta. Kisa vietiin läpi viidessätunnissa manuaalisella tulostaululla ilman tietokonetta. Aallon Kari ehtihoitamaan tulospalvelun hienosti ammunnan lomassa.Kilpailu käytiin kuudessa eri sarjassa Matti Auramaan sponsoroimilla palkinnoilla.Yleisessä sarjassa KMY:n Pasi Saarinen on päässyt hienoon syyskuntoon. Tulos 94oli ylivoimainen . Mäntsälän Juha Yliluoma ampui toiseksi (88). Kolmanneksiampui uusinnan jälkeen SaSa:n Janne Ahlroos (80). Neljäs oli KMY:n MarkusRoos.Y-50 sarjassa ammuttiin kaksi yli 90 tulosta. Rämön Jari ja Laakson Reijopaukutti (91). Kolmas oli Kansikkaan Ilpo (87).Y-60 sarjassa Jokiniemen Raimo on saanut juonesta kiinni hankalan kevään jälkeen.Voitto ammuttiin tuloksella (87). Guy Finnberg oli toinen ja Jukka Ruohonen kolmas.Y-70 sarjassa “ Nurmijärven miehet” ottivat kolmoisvoiton Parantainen, Nikkanen jaLappeteläinen.Y-75 sarja ei kuulu SAL:n kilpailukalenteriin, mutta Kiikalassa se on saanut omanpaikkansa ja hyvän vastaanoton.Ykköseksi paukutti Lohjan Raimo Ahlrooth (74). Juhani Jauhiainen hyvä kakkonenja Henriksson Kaitsu kolmas.N/N sarjassa Mänsälän Kirsi Yliluoma (82) oli omaa luokkaansa. Juhan opit kantaatulosta.Kiikalan kausi on paketissa. Tai tietenkin Kinkkukisat neljässä eri sarjassa/kuusi kinkkua sarja.KIIKALA POKKAA!!

_____________________________________________________

SM-kaksoistrap ammuttiin 16.-17.8.2014 Orimattilassa.Ari Simola oli yleisen sarjan yhdeksäs.Ikäkausisarjassa joukkue Kari Aalto, Juhani Manninenja Juha Silovaara ampui kultaa uudella SM-tuloksella233.Y- 60 sarjassa Juhani Manninen voitti kultaa.Risto Kavander oli yhdeksäs.Y- 50 sarjassa Kari Aalto oli viides. Juha Silovaaraoli yhdeksäs.ONNITTELUT!

______________________________________________________

Kansallisen trapin SM-kilpailut ammuttiin 19.-20.7.Kokkovuoressa.KMY:n joukkue ampui pronssia joukkueella: Ari Simola,Pasi Saarinen ja Petri Haklin.ONNITTELUT!

Juhannustrap Kiikalassa oli sään armoilla. 67 trapparia oli saapunut sateiseen ja kylmäänsäähän nauttimaan ja pitämään hauskaa, niin kuin nuoriso sanoo. Heittimen jousen katkeamisesta huolimatta täällä nautittiin ammunnan hienosta lajista.Parhaasta tuloksesta vastasi Y-50 sarjan Jari Rämö. Jari jatkoi siitä, mihin keskiyön trapissajäi. Jäätävän kovalla tuloksella 93. Se on tässä kylmyydessä loistava tulos.Laakson Reijo paukutti myös ysillä alkavan tuloksen. Ilpo Kansikas oli kolmas.Yleisen sarjan voitti tyylikkäästi ampuva Marcus Bäckman 92. Toiseksi tuli Pasi Saarinen 91.Pasille pieni tauko on varmasti tehnyt hyvää ja ammuntaan on löytynyt se nautinto mikä tietää kansallisen trapin SM-kisoihin vahvaa tulosta. Simolan Ari oli kakkoslajissaan kolmas. Ari hoititulospalvelun, ja ehti myös ampua. Tästä on hyvä lähteä viikonpäästä Kiinaan Olympia trapinMaailmancuppiin.Y-60 sarjan vei Jokiniemen Raimo. Kovan vastuksen antoi Mannisen Juhani. Kolmas oliOlavi Soini.Y-70 sarjassa järjestys oli Jussi, Jorma, Kauko, Heikki, Martti, Juhani, Pentti ,Martti, Hannu,Juhani ja Tauno. Hienoja trappareita, jotka osaavat nauttia lajista.N/N sarjassa Sirpa Halminen ampui tasaisesti ja voitti. Raipelan Jaana oli hyväkakkonen ja Kasarin Anita kolmas.Oli hienoa katsoa Juho Mäkelän ammuntaa. Eiköhän pojasta kuullaan vielä.

_________________________________________________________________________

A-Trapin SM-kilpailuissa Orimattilassa 13.-15.6.2014 KMY ampui pronssia joukkueella:Ari Simola, Tomi Hämäläinen ja Petri Haklin.ONNEA!!

Kansallisen Trapin Ikäkausisarjojen SM-kilpailut ammuttiin Heinolassa Su. 8.6KMY:n ampujat olivat liekeissä Y-60 sarjassa. Juhani Manninen voitti hopeaa, Jukka Ruohonen oli neljäs ja Harri Aalto viides.Joukkukilpailussa KMY voitti SM-hopeaa joukkueella: Kari Aalto, Juhani Manninen ja Jukka Ruohonen.ONNITTELUT STARAT !!

____________________________________________________________

KMY:n Tomi Hämäläinen on voittanut Finlandia GP:n Sipoossa 107+13+13.Hyvä Tomi!

___________________________________________________________

Kevät-trapKiikalan Kevät trap (Kalevon Malja) ammuttiin loistavissa puitteissa 56 ampujanvoimin. Ilma oli saanut trapparit sankoin joukoin liikkeelle.Tulostaso jäi kuitenkin keskinkertaiseksi. Yksi ysikymppinen saatiin, joka oliylitse muiden.Yleisen sarjan pystin ja pokaalin vei Raaseporin Marcus Bäckman tuloksella93. Kausi lupaa hyvää ja kovia tuloksia Marcukselle. Niin taitavan eleettömästikiekot putosivat.Toiseksi sijoittui Kiikalan harjulla uusi tuttavuus Jouni Hyypiä 86. (PieksA) jakolmas oli KMY:n Ari Simola 84. joka valmistautuu etelän lämpöön ja GranadanMaajoukkueleirille.Y-50 Kunkku oli Jari Rämö, joka oli vaihtanut seuraa (KarMAS). Tulos 88.KMY:n Aallot, Kari ja Keijo ampuivat 86. ja uusinnan jälkeen Keijo vei toisensijan ja Kari kolmas.Y-60 Voiton vei uusinnan jälkeen Raaseporin Rolf Hellgren. Toinen SSG:nGuy Finnberg. Molemmille tulos 79. Kolmas KMY:n Jukka Ruohonen uudenseuran siivittämänän tulos 77.Y-70 Sarjan järjestys oli Teini Martti ESF 71. Kallio Jorma EuSa 68. ja Nikkanen Markku SSG 68.Y-75 Lohjan Ampujien Raimo Ahlroth rikkoi 80 kiekkoa. Tulos on hyvä.Toinen SaSa:n Juhani Jauhiainen 69 ja kolmas Loimaan Veikko Anttila 66.Naisten sarjassa kaipaisi lisää ampujia. Nyt paikalle oli saapunut neljä ampujaa.Voiton vei Kasarin Anita MKMS 61. Toinen Sirpa Halminen MKMS 60. KolmasAnu Salomaa SSG 53. Kaikki kolme siirtyneet uuteen seuraan.Neljäs Monna Alatalo K-64. 33.MH