Uutiset

2020:

Melkoinen ammuntavuosi tuli vuodesta 2020. Ikävä kyllä, kisoja on jouduttu perumaan, mutta joitain pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan. Ensisijaisena asiana kuitenkin kaikkien terveys, kisoja keretään kisaamaan myöhemminkin.
2019 päätettiin Kinkkukisoihin. Väkeä oli paikalla mukavasti ja sääkin oli ihan kohtuullinen vaikka viileä.
Kiikala toivottaa kaikille tsemppiä ja iloista mieltä kisakauteen 2020.


2019 on aloitettu kahvikisoilla ja eilen myös Beretta 1-Cupin osakilpailulla. Paikalla oli mukavasti porukaa ja myös tulokset olivat hyviä. Muutama täysi sarjakin mahtui joukkoon. Tästä se kisakausi 2019 kunnolla alkaa.


Vuoden 2019 kisakalenteri on päivitetty kilpailut osioon. Matkan varrella sinne vielä päivitetään kahvikisat.


Kiikalan kisakausi 2018 on kisattu. Väliin mahtui paljon hienoja kisoja ja onnistumisia. Tulokset osiossa ja facebook sivuilla tuloksia ja kuvia. Nyt ajatukset kohti kautta 2019. Kiikala kiittää kaikkia vuodesta 2018 ja toivottaa mukavaa joulun odotusta.

Kilpailukausi 2018 starttasi kahvikisojen merkeissä 31.3. Kahvinmetsästykseen oli saapunut paikalle 18 innokasta kilpailijaa. Sää oli aurinkoinen, mutta vielä kovin talvinen. Lunta oli Kiikalassa vielä runsaasti, mutta se ei haitannut haulikkoammunnan innokkaita harrastajia. Tästä on hyvä jatkaa.


Kiikalassa ammuttiin eilen 29.7.2017 Beretta 1-Cupin osakilpailu, Kiikala-Trap. Ilma oli kilpailijoille ja yleisölle todella suosiollinen. Kilpailijoita oli saapunut Kiikalaan 62.
Yleisen sarjan voitti erittäin hyvällä tuloksella 91 (71+20) P-HA:n Joonas Pyhälä. Ropilon Jukka tuli toiseksi ja Saarisen Pasi kolmanneksi. Kuntun Juri oli kymmenes ja Salon Tommi yhdestoista.
Naisten sarjan voitti Päivi Könönen.
Y-50 sarjassa Pölösen Raimo oli yhdeksäs ja Aallon Kari kymmenes.
Y-60 sarjassa Kaukisen Risto voitti sarjan upealla tuloksella 88 (65+23). Onnea Ristolle !!! Samassa sarjassa Aallon Harri oli yhdeksäs, Ruohosen Jukka yhdestoista ja Kavanderin Risto viidestoista.
Y-70 sarjassa Hietarannan Markku oli kolmas, Åkermanin Hannu viides ja Urosen Tapio seitsemäs.
Kiikala kiittää kaikkia osallistujia ja yleisöä hienoista kisoista.

22-23.7. kisattiin Mäntsälässä Automaatti-Trapin SM-kisat. Lauantaina aloiteltiin ikäkausisarjoista.
Y-60 sarjassa Kaukisen Risto ampui itsensä sijalle 27.
Y-70 sarjassa, hra puheenjohtaja, Markku Hietaranta jäi niin harmittavasti ratkonnan jälkeen neljänneksi. Hieno kisa silti Markulta ja myös Ristolta. Onnea kummallekkin.
Sunnuntaina oli sitten yleisen sarjan vuoro. KMY:llä oli kova viisikko lähtenyt mitalien hakuun. Kisa oli kova ja porukalla jännitettiin viime metreille saakka, tuleeko KMY:lle tälläkin kertaa Automaatti-Trapin Suomenmestaruus kultaa.
Jännitys kesti viime metreille saakka, mutta niukasti, kiekon erolla Niemelän Timo vei kullan Simolan Arilta. Kuitenkin, Arille SM-hopeaa, joka on aivan loistava saavutus !!! Onnea Arille. Saarisen Pasi ampui itsensä sijalle 8, Haklinin Petrin sijoitus oli kahdestoista, Tanhuanpään Pasin sijoitus viidestoista ja Hämäläisen Tomin sijoitus oli kuudestoista.
Toinen asia, jota jännitettiin viime hetkille saakka oli joukkuekilpailu. Siinä KMY:n pojat vei kirkkaimman mitalin, samalla tuloksella MKMS:n kanssa, mutta paremmalla viimeisellä kierroksella. Pojille myös jaettu uusi Suomen ennätystulos. Aivan huikeaa !!!!!
Kultajoukkueessa ampuivat: Petri Haklin, Tomi Hämäläinen ja Ari Simola. Isot onnittelut pojille !!!!


25.6.2017 vietettiin juhannuksen lopettajaisia, Kiikalan perinteisten Juhannus-trap kisojen merkeissä. Paikalle oli saapunut 63 kilpailijaa, huoltojoukkoineen. Ilma oli kuin juhannusmorsian konsanaan. Yleisessä sarjassa Saarisen Pasia varmasti jäi Jurvan finaali hiukan vaivaamaan, koska ampui aivan hurjan tuloksen 97. Ja kolme täyttä sarjaa. On se hurjassa kunnossa !!!! Ei liene kenellekkään epäselvää, kuka voitti yleisen sarjan. Isot onnittelut Pasille !!!!! Samassa sarjassa Hämäläisen Tomi ampui itsensä kolmanneksi, myös hyvällä tuloksella 92. Bäckmanin Marcus kiilasi Tomin edelle sijalle kaksi, yhden kiekon erolla. Tomi ampui myös kisassa yhden täyden sarjan. Onnea Tomille !! Haklinin Petri oli viides (samalla hoitaen erinomaisesti tulospalvelua), Nickbergin Harri oli yhdeksäs ja Kuntun Juri kahdestoista. Y 50 sarjassa Aallon Kari sijoittui seitsemänneksi ja Pölösen Raimo oli kahdeksas. Y 60 sarjassa, Kaukisen Risto oli kuudes, Sahlströmin Timo kahdeksas ja Aallon Harri seitsemästoista. Y 70 sarjassa Hietarannan Markku nappasi kolmannen sijan, Urosen Tapio oli neljäs ja Åkermanin Hannu seitsemäs. Naisten sarjassa Anu Salomaa oli kolmas ja Anne Elmroos viides. Isot kiitokset taas kaikille mukanaolijoille. Kiikala kiittää ja kumartaa.


10.6.2017 kisattiin Kokkovuoren upeilla haulikkoradoilla ikäkausisarjojen SM-kisat kansallisessa trapissa.
KMY:llä oli kova joukko ampujia mukana.
Y-50 sarjan voitti KMY:n oma "poika" Ari Simola. Ari ja Nissilän Timo tekivät taistelun SM-kullasta sekä katsojille että varmasti myös itselleen jännittäväksi. Neljän kierroksen jälkeen herrat lähtivät tasatuloksin shoot-off:iin, jonka Ari vei nimiinsä. Onnea Arille !!!
Silovaaran Juha ampui itsensä hienosti samassa sarjassa sijalle 10. Roosin Markuksen sijoitus oli 19.
Y-60 sarjassa Kaukisen Risto sijoittui sijalle 12.
Y-70 sarjassa Hietarannan Markku sijottui sijalle 19 ja Urosen Tapio sijalle 25.
Joukkuekilpailussa KMY:n joukkue raivasi upeasti tiensä pronssille, joukkueella;

Ari Simola, Juha Silovaara ja Risto Kaukinen.
Suuret onnittelut kaikille KMY:n ampujille.
Ja KMY kiittää Kokkovuoren porukkaa upeista kisoista ja televisio-ohjelmaa odotellen !!!

22.4.2017 Kiikala täyttyi Huhti-Trapin osallistujista. Paikalle oli saapunut 58 kilpailijaa. Ilma oli "ei niin keväinen", mutta eihän se lajin harrastajia häiritse.
KMY:n Pasi Saarinen otti yleisen sarjan voiton komealla tuloksella 92. RS:n Marcus Bäckman taipui niukasti kiekon erolla. Onnittelut Pasille !! Näitä miehiä, ei ilman monimuotoisuus haitannut. Yleisessä sarjassa Ruohosen Sami oli viides ja Koivusen Tommi yhdeksäs.
Y 50 sarjan voiton vei Ari Simola. Tässä joutui sihteeri hieman hieraisemaan silmiään, onko nyt tullut ilmoittautumisessa virhe, mutta näin kait se asia on :). Onnea Arille !!
Arillekkin hieno tulos 89. Aallon Kari oli samassa sarjassa hienolla tuloksella 81, neljäs.
Y 60 sarjassa Ruohosen Jukkakin on kovassa kunnossa, tulos 83 ja sijoitus kolmas. Samassa sarjassa Kaukisen Risto oli yhdeksäs, Aallon Harri kahdestoista, Alleniuksen Georg kolmastoista ja Kavanderin Risto neljästoista.
Y 70 sarjassa Urosen Tapio oli kuudes ja Hietarannan Markku yhdeksäs.
Kiikala kiittää kaikkia mukana olleita .

26.11.2016 kisattiin kauden viimeiset kisat Kiikalassa, kinkkukisojen merkeissä. Paikalle oli saapunut huikeat 56 ampujaa ja tulostaso oli erinomainen !!
Sää oli tihkusateinen ja harmaa, mutta fiilis ja mieli oli porukalla aurinkoinen ja iloinen.
Kiikala kiittää ja kumartaa tältä kaudelta.
Ensi vuonna jatketaan ja tehdään tulevastakin kaudesta yhdessä vähintäänkin yhtä hieno kausi mitä vuosi 2016 on ollut.
"Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin"

Lauantaina 8.10. pidettiin haulikkoratojen syystalkoot ja samalla myös syyskokous. Asialistalla oli paljon asioita ja kokoukseen oli saapunut mukavasti porukkaa.
KMY:n vuoden haulikkoampujan tittelin tänä vuonna sai Ari Simola.

Kokonaisuudessaan vuosi oli hieno KMY:n ampujille.
SM-mitaleja seura sai 5 yksilötasolla ja 3 joukkueena.
Ensi vuonna koitetaan saada muutama lisää .
Kinkkukisat on vielä edessä ja siihen Kiikalan kisakausi sitten päätetäänkin.
Hieno kausi kokonaisuudessaan ja kiitokset tässä vaiheessa kaikille ja kohti vuotta 2017 uusin kujein.

27.8.2016 Kiikalan Kaukokiito-Trap kisattiin lauantaina 27.8. oikein hienossa säässä. Aurinko paistoi koko päivän ja kaikilla tuntui olevan hyvä kisafiilis. Isot kiitokset vielä upeista palkinnoista Matti Auramaalle !!
Yleisen sarjan voitti KMY:n Ari Simola, joka voitti niukasti, kiekon erolla saman seuran miehen Hämäläisen Tomin. Haklinin Petri oli neljäs, Kaivosen Mika kuudes, Niinivirran Henri yhdestoista ja Kuntun Juri kahdestoista.
Naisten sarjassa Elmroosin Anne oli seitsemäs. Annella alkaa tuloskunto nousta loistavasti !!
Y-50 sarjassa Rämön Jari oli viides, Aallon Kari kuudes ja Nikkasen Seppo seitsemäs.
Y-60 sarjassa KMY otti kolmoisvoiton: Voiton vei Kaukisen Risto, toinen oli Aallon Harri ja kolmas oli Mannisen Juhani. Kavanderin Risto oli kuudes, Ruohosen Jukka seitsemäs, Alleniuksen Georg kahdeksas ja Sohlströmin Timo kolmastoista.
Aallon Harri ampui lisäksi ainoana koko kisassa yhden sarjan täyteen. Onnittelut tästä Harrille !!!
Y-70 sarjassa Urosen Tapio oli viides ja Hietarannan Markku seitsemäs.
Peruskilpailun päätteeksi, käytiin erillinen kisa kuuden koko kisan parhaan tuloksen ampujan kesken.
Superfinaali eteni loppujen lopuksi ratkontaan kolmen parhaan kesken; Ilpo Kansikas, Marcus Bäckman, Ari Simola.
Ari vei loppujen lopuksi kisassa voiton.
Onnea Arille Superfinaalin voitosta !!
Kiitos kaikille kisaan osallistujille ja myös kaikille kannustajille !!

30.7.2016 Mäntsälässä käytiin 2-Trapin SM-kilpailut. KMY:ltä oli hieno edustus ja menestystäkin toki tuli.
Y-50 sarjassa Rämön Jari otti ratkonnan jälkeen SM-pronssia !!
Samassa sarjassa Juha Silovaara oli kuudes ja Markus Roos seitsemäs.
Y-60 sarjassa Juhani Manninen oli seitsemäs ja Kaukisen Risto kahdeksas.
Y-70 sarjassa Hietarannan Markku oli seitsemäs.
KMY:n 1-joukkue sai pronssia joukkueella; Jari Rämö, Juhani Manninen ja Juha Silovaara.
KMY:n 2-joukkue oli neljäs joukkueella; Markku Hietaranta, Markus Roos ja Risto Kaukinen.
Onnittelut kaikille !!!

9.7.2016 Viikonloppuna kisattiin taas Kiikalassa. Lauantaina oli vuorossa Kiikala-Trap, joka oli Beretta 1-Cupin osakilpailu. Paikalle oli saapunut 84 kilpailijaa. Olosuhteet oli kohtalaisen hienot, pikkasen meinasi sade ja ukkonen maustaa kisan kulkua, mutta se ei haitannut menoa.
Koko kisan parhaan tuloksen ja voiton vei yleisessä sarjassa Juha Yliluoma, tuloksella 93. Juha ampui finaalin täyteen. Onnea !! Toisen ja kolmannen sijan vei KMY:n Pasi Saarinen (toinen) ja Mika Kaivonen (kolmas). Pojat ratkoivat 11 kiekkoa, että sijoitus selvisi.
Samassa sarjassa Simolan Ari oli kahdeksas, Haklinin Petri kymmenes ja Niinivirran Henri yhdeksästoista.
Naisten sarjassa ei KMY:n edustajia ollut.
Yliluoman Kirsi ampui ykköseksi loistavalla tuloksella 81.
Y-50 sarjan voitti Rämön Jari ja Jarikin ampui finaalin varuiksi täyteen. Onnea !!
Y-60 sarjassa Mannisen Juhani oli neljäs, Kaukisen Risto seitsemäs, Aallon Harri kymmenes, Ruohosen Jukka yhdestoista, Alleniuksen Georg kahdestoista ja Kavanderin Risto kuudestoista.
Y-70 sarjassa Hietarannan Markku ylsi toipilaanakin kuudenteen sijaan.
Kiitos kaikille kilpailijoille ja kannustajille hienoista kisoista.


26.6.2016 järjestettiin jo perinteeksi muodostunut Kiikalan Juhannus-Trap. Tänä vuonna kilpailu oli myös yksi Beretta 1-Cupin osakilpailua. Paikalle oli saapunut 89 kilpailijaa ja ilmakin suosi ampujia ja yleisöä. Tulostaso oli kova lähes joka sarjassa, kisa sijoituksista oli todella tiukka. KMY:n edustajilla oli hienoa menestystä ja naisten sarjassakin oli kaksi KMY:n edustajaa, hieno juttu !! Juhannus-Trapin yleisen sarjan ja koko kisan kovimman tuloksen teki Marcus Bäckman 94 (71+23). Simolan Ari taipui niukasti toiselle sijalle, kiekon erolla.Saarisen Pasi oli kolmas ja Tanhuanpään Pasi viides. Haklinin Petri oli kahdeksas, Kaivosen Mika yhdeksäs ja Hämäläisen Tomi viidestoista.

Y 50-sarjassa Rämön Jari oli toinen, myös hienolla tuloksella 89 (68+21). Aallon Kari oli yhdeksäs.

Y-60 sarjassa Mannisen Juhani oli kuudes, Ruohosen Jukka kahdeksas, Aallon Harri yhdeksäs, Kaukisen Risto kolmastoista.

Y-70 sarjassa Urosen Tapio oli viides ja Hietarannan Markku kuudes.

Naisten sarjassa Tiia Majava oli kahdeksas ja Anne Elmroos kymmenes.

Kiitos kaikille kilpailijoille ja yleisölle hienosta kisasta !!


11.6.2016 kisattiin Hyvinkäällä, kansallisen trapin ikäkausi SM-kilpailujen muodossa. KMY:llä oli taas jälleen kova edustus ja tuloksetkin olivat tosi hyviä !!

Y 50-sarjassa Jari Rämö oli kahdeksas, Markus Roos sijalla 14 ja Juha Silovaara sijalla 18.

Y 60-sarjan Suomen mestaruuden voitti KMY:n Juhani Manninen !! Onnea todella paljon !!

Samassa sarjassa, Jukka Ruohonen oli sijalla 30 ja Risto Kaukinen sijalla 34.

Y-70 sarjassa Tapio Uronen oli kuudes ja Markku Hietaranta oli yhdeksäs.

KMY sai SM-hopeaa joukkueella; Jari Rämö, Juha Silovaara ja Juhani Manninen.

Onnittelut mitalisijoille päässeille ja kaikille muillekkin osallistujille !!


16.5.2016 Jo perinteeksi muodostunut Taitokaari-Trap kisattiin Kokkovuoren ampumaurheilukeskuksessa. Paikalle oli tullut 108 ampujaa, huikea määrä lajin harrastajia !!
KMY:ltä oli kisassa 8 ampujaa. Y-sarjassa Saarisen Pasi jatkaa hienoa kauttaan, ollen toinen. Samassa sarjassa Kaivosen Mika oli kahdeksas ja Tanhuanpään Pasi neljästoista. Y-50 sarjassa, Rämön Jari alkaa toimia kun vanha dieselkone. Jari otti sarjassaan voiton.
Y-60 sarjassa Mannisen Juhani oli kolmas ja ampui viimeisen kierroksen täyteen. Hienoa !! Samassa sarjassa Kavanderin Risto oli kahdeksas ja Ruohosen Jukka kymmenes.
Y-70 sarjassa Markku Hietaranta ampui kolmanneksi. Markku jäi kakkospaikasta harmittavasti yhden kiekon päähän.
Hieno kisa koko KMY:n porukalta !!


Olympiatrap rintamallakin on ollut viikonloppuna tapahtumia. Hämäläisen Tomi osallistui Siilinjärvellä pidettyyn Kärki-Trappiin. Tomillakin alkaa homma luistamaan, sijoitus oli toinen ja peruskilpailun tulos 113. Simolan Ari osallistui Maltalla pidettyyn kilpailuun. Arin peruskilpailun tulos oli 116 ja sijoitus kuudes. Hienot kisat kummaltakin !!


Eurassa kisattiin 7.5. 1-trapin kisa ja KMY:ltä oli kuuden ampujan edustus. Y-sarjassa Pasi Tanhuanpää oli kuudes,
Y-50 sarjan voitti Keijo Aalto, Y-60 sarjan voitti Juhani Manninen. Samassa sarjassa (Y-60) neljäs oli Kavanderin Risto ja viides Ruohosen Jukka. Puheenjohtajamme, Hietarannan Markku otti kirkkaan voiton Y-70 sarjassa. Superfinaalissa Mannisen Juhani otti toisen sijan ja Keijo Aalto oli viides.
Upea edustus KMY:llä !!!!


Kevät-Trap kisattiin 23.4.2016 hyvin vaihtelevassa säässä; räntää, rakeita, vettä, tuulta ja välillä jopa aurinkokin paistoi. Yleisen sarjan voitosta käytiin tiukka kamppailu Bäckmanin Marcuksen ja Simolan Arin välillä. Ratkonnan jälkeen voiton ja Kevät-Trapin kiertopokaalin vei Marcus Bäckman. Ampujia oli saapunut paikalle kuutisenkymmentä. Kaikkien sarjojen tulokset löytyvät tulokset osiosta. Kiitos kaikille mukana olleille.26.3.2016 Beretta 1-Cupin ensimmäinen osakilpailu käytiin talvisessa säässä Petalaxissa. KMY:n edustajat pärjäsivät hyvin, kuten tuloksista näkyy.